EPC - Verwarming

Residentie Wellington ligt in De Panne, vlak aan het breedste strand van de Belgische kust, gelegen op het uiteinde van de dijk, in de onmiddellijke nabijheid van de Leopold I Esplanade, het Natuurreservaat De Westhoek, Calmeynbos en De Oosthoekduinen.

Het gebouw dateert van 1978 en bestaat uit een 80-tal appartementen met ondergrondse privéparkeergelegenheid en voor elk appartement een aparte berging in de kelderverdieping. De centrale verwarming gebeurt via ultramoderne condenserende gasketels die garant staan voor laag energieverbruik. De residenten kunnen rekenen op de voortreffelijke dienstverlening van de conciërge.

Elk appartement beschikt over een eigen terras, met zicht op zee of zon-gericht of beide. De residentie is omgeven door groen van de eigen tuin en van de aanpalende duinengordel.

De toeristische dienst van gemeente De Panne en haar verenigingen organiseren het jaar door heel wat evenementen (vuurwerk, muziekevenementen, allerlei markten, sportactiviteiten, strandactiviteiten, wandeltochten met gids, Radio 2 aan zee, enz.), die grotendeels bereikbaar zijn op wandelafstand. Op enkele passen is er ook de tramhalte, van waaruit gemakkelijk een uitstap naar Plopsaland of één van de andere nabijgelegen kustgemeenten kan gemaakt worden.

Shoppen, een terrasje of een restaurantbezoek kunnen allemaal heel dichtbij.